Sp-Koti teki paluun


Sp-Koti teki parin vuoden jälkeen paluun kiinteistönvälitysrintamalla Mikkelin seudulle, ja myös Ristiinaan. Entiseen tapaan yhteistyö Suomenniemen Säästöpankin kanssa jatkuu tiiviinä, kertovat Sp-Kodin Aulis Ahonen (vas.) ja Pauli Forsblom.

Sp-Koti teki paluun Ristiinaan(kin)

 

Kiinteistönvälitysalalle saatiin Ristiinaan takaisin uus-vanha toimija, kun Sp-Koti on toiminut helmi-maaliskuun vaihteesta muutaman vuoden tauon jälkeen myös Mikkelin seudulla. Sp-Kodin yhteistyötahona franchise-pohjalta toimii Mikkelin seudulla JR-Marketing Oy, joka on Sp-kodin yhteistyökumppani myös Lappeenrannassa. Yhteisenä tekijänä Lappeenrannassa ja Mikkelissä on Suomenniemen Säästöpankki, jonka kanssa välitysfirma tekee tiivistä yhteistyötä, muun muassa siten, että Sp-Kodin toimitilat löytyvät Säästöpankin tiloista.

Vastaava on tilanne myös Ristiinassa, jossa tapaan Sp-Kodin myyntineuvottelija Pauli Forsblomin sekä kiinteistönvälittäjä (LKV) Aulis Ahosen Suomenniemen Säästöpankin tiloissa.

Forsblom on varmasti monelle ristiinalaiselle itsekin pitäjässä asuvana tuttu mies, ja hän on ollut Ristiinan ja Mikkelin raitilla jo vuosien ajan tuttu näky kiinteistönvälitys-rintamalla. Maaliskuun alussa Sp-Kodin riveissä aloittanut Ahonen on alalla hieman tuoreempi tekijä.

– Olen ollut kiinteistönvälitysalalla nyt viisi ja puoli vuotta. Viimeisimmäksi oltiin Paulin kanssa samassa työpaikassa, joten tuttuja ollaan jo sieltä. Alaan olen toiselta kantilta tutustunut toki jo aiemmassa työelämässäni, kun olen työskennellyt 15 vuotta pankissa.

Pauli Forsblom kehuu, että paluu takaisin tiiviiseen symbioosiin Suomenniemen Säästöpankin kanssa on sujunut sutjakasti. Kiinteistönvälitysketjulle on luonnollisesti toiminnan etu, kun asiakkaat voivat halutessaan siirtyä rahoitusneuvotteluihin toimistossa seuraavaan huoneeseen. Tämä yhteistyökuvio hyödyttää tietenkin myös siellä seuraavan huoneen puolella.

– Ilolla otetaan tämä paluu vastaan. Tämä on erittäin merkityksellinen yhteistyö pankkiliiketoiminnalle, kuvailee Suomenniemen Säästöpankin toimitusjohtaja Jan Korhonen.

 

Niko Takala

Lue lisää verkkolehdestä tai perinteisestä paperiversiosta.7