Näköislehti

Näköislehti on digitaalinen versio Ristiinalaisen paperilehdestä.

Lukeaksesi näköislehteä tarvitset henkilökohtaiset tunnukset. Voit tilata tunnukset sivulta Tilaa verkkolehti. Jos sinulla on jo tunnukset, niin ole hyvä ja kirjaudu omilla tunnuksillasi. Jos kirjaudut vanhoilla tunnuksilla ensimmäistä kertaa tammikuussa 2020 uusittuun näköislehteen, niin ks. ohjeet alta!

Näköislehti on luettavissa yleensä heti aamuvarhain, kuitenkin aina klo 10 mennessä ilmestymispäivänä.

 

HUOM! Ristiinalaisen näköislehti on uudistunut pe 24.1.2020, ja vaatii jälleen tunnistautumisen. Näköislehti siirtyi uudelle alustalle, joten Ristiinalaisen lukeminen digitaalisesti on entistä miellyttävämpää!

 

Jos olet uusi asiakas, täytä ”Tilaa verkkolehti” -alasivun lomake ja toimi ohjeiden mukaisesti!

 

Jos olet vanha asiakas (eli sinulla on jo verkkolehden lukemiseen vaadittavat tunnukset, mutta et ole vielä kirjautunut uudessa järjestelmässä):

1) Mene osoitteessa www.ristiinalainen.fi Näköislehti -alasivulle.

2) ÄLÄ syötä tietojasi Kirjaudu -otsikon alla oleviin laatikoihin, vaan klikkaa suoraan ko. sivulla laatikoiden alla olevaa ”Pyydä uusi salasana” -toimintoa.

3) Syötä avautuvaan lomakkeeseen oma sähköpostisi (joka on ollut käyttäjätunnuksesi aiemminkin) ja paina alla olevaa ”Pyydä uusi salasana” -painiketta (tai Enter-näppäintä). Järjestelmä lähettää sähköpostiisi linkin salasanan vaihtoon.

4) Järjestelmä avaa sivuston, josta voi kirjautua sisään. ÄLÄ syötä tähän tietojasi, vaan avaa oma sähköpostisi. Sähköpostissa avaa viesti, jonka lähettäjä on WordPress ja aiheena ”[Ristiinalainen] Salasanan vaihto”. Viestin lopussa on linkki, jota klikkaamalla avautuu salasanan vaihtamisen sivu.

5) Kirjoita salasanasi järjestelmän tarjoaman automaattisen salasanan tilalle ennen kuin painat "vaihda salasana" -nappia, muutoin salasanaksi tulee tuo ehdotettu automaattisalasana. Itse lisäämäsi uusi salasana voi olla myös sama kuin vanha salasanasi!

6) Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään osoitteessa www.ristiinalainen.fi/nakoislehti ja lukemaan näköislehteä.

 

Jos sinulla on näistä ohjeista huolimatta hankaluuksia uuden salasanan luomisessa, ota yhteyttä niko.takala@ristiinalainen.fi tai p. 040 5928 747!

 

Alla mallilehti, jolla voit kokeilla näköislehteä.

Kirjaudu

Pyydä uusi salasana »