Näköislehti

Näköislehti on digitaalinen versio Ristiinalaisen paperilehdestä.

Lukeaksesi näköislehteä tarvitset henkilökohtaiset tunnukset. Voit tilata tunnukset sivulta Tilaa verkkolehti. Jos sinulla on jo tunnukset, niin ole hyvä ja kirjaudu omilla tunnuksillasi. Jos kirjaudut vanhoilla tunnuksilla ensimmäistä kertaa tammikuussa 2020 uusittuun näköislehteen, niin ks. ohjeet alta!

Näköislehti on luettavissa yleensä heti aamuvarhain, kuitenkin aina klo 10 mennessä ilmestymispäivänä.

Jos olet uusi asiakas, täytä ”Tilaa verkkolehti” -alasivun lomake ja toimi ohjeiden mukaisesti!

Jos olet vanha asiakas (eli sinulla on ollut verkkolehden lukemiseen vaadittavat tunnukset, mutta et ole vielä kirjautunut uudessa järjestelmässä):

1) Mene osoitteessa www.ristiinalainen.fi Näköislehti -alasivulle.

2) Klikkaa suoraan kirjaudu -laatikoiden alla olevaa ”Pyydä uusi salasana” -toimintoa.

3) Syötä oma sähköpostisi (joka on ollut käyttäjätunnuksesi aiemminkin) ja paina alla olevaa ”Pyydä uusi salasana” -painiketta. Saat sähköpostiisi linkin salasanan vaihtoon.

4) Avaa sähköpostisi ja viesti, jonka lähettäjä on WordPress ja aiheena ”[Ristiinalainen] Salasanan vaihto”. Viestin lopussa on linkki, jota klikkaamalla avautuu salasanan vaihtamisen sivu.

5) Kirjoita salasanasi järjestelmän tarjoaman automaattisen salasanan tilalle ennen kuin painat "vaihda salasana" -nappia, muutoin salasanaksi tulee tuo ehdotettu automaattisalasana.

6) Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään osoitteessa www.ristiinalainen.fi/nakoislehti ja lukemaan näköislehteä.

 Jos haluat luoda käyttäjätunnuksen uudelle sähköpostiosoitteelle, täytä lomake "Tilaa verkkolehti" ja laita lisätietoja -kohtaan että haluat että vanha käyttäjätunnus poistetaan!

Jos sinulla on näistä ohjeista huolimatta hankaluuksia uuden salasanan luomisessa, ota yhteyttä niko.takala@ristiinalainen.fi tai p. 040 5928 747!

 

Alla mallilehti, jolla voit kokeilla näköislehteä.

Kirjaudu

Pyydä uusi salasana »