Juhlat kirppiksellä


MLL:n juhlakirppiksellä on paljon muutakin ohjelmaa kuin itse kirppis. Esimerkiksi taikuri Tapio Salomaa esiintyy sunnuntaina koulukeskuksella kahdesti. Kuvan lähde: tapiosalomaa.com

Juhlakirppiksellä muun muassa taikurin esiintyminen

 

Tänä vuonna 90 vuotta täyttävän MLL:n Ristiinan yhdistyksen juhlintaan kuuluu muun muassa juhlakirppiksen järjestäminen. Kirppis on ollut paikallisyhdistyksen perinteinen ”ohjelmanumero” jo vuosikausien ajan.

Tämän viikon sunnuntaina 29.4. koulukeskuksella järjestettävällä kirppiksellä on myös hieman tavallisuudesta poikkeavaa ohjelmaa. Esimerkiksi taikuri Tapio Salomaa on esiintymässä klo 11.30 ja klo 13.00. Esitystensä välissäkin Salomaa on paikan päällä, tehden esimerkiksi lapsille ilmapalloista erilaisia hahmoja.

Kirppispöytien lisäksi paikan päältä löytyy eri tuotteiden esittelijöitä. Pikkusalissa pääsee kahden euron maksulla testaamaan voimisteluseura BraVo:n temppurataa. Paikan päällä palvelee myös kahvio, ja Ristiinan yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys Ryhti ry järjestää ongintaa.

Kirppikselle voi kysellä myyntipöytäpaikkoja tekstiviestillä numerosta 045 6387 561. Myyntipöydän hinta on juhlavuoden kunniaksi MLL:n jäsenille maksuton, ei-jäseniltä maksu on viisi euroa.

 

MLL Ristiinan yhdistyksen 90 v –juhlakirppis su 29.4. Ristiinan koulukeskuksella klo 11 – 14.

 

Niko Takala