Metsälinnan tanssikausi käyntiin


Metsälinnan tanssikausi käynnistyy tämän viikon sunnuntaina. Kesän ensimmäinen esiintyjä on Marko Maunuksela. Kuva: Tommi Seikola

Marko Maunuksela starttaa Metsälinnan tanssikauden

 

Niin se on taas talvi takanapäin ja kesän varmat merkit lämpenevien kelien lisäksi puskevat päälle! Yksi näistä varmoista kesän merkeistä on tietenkin perinteiset Metsälinnan sunnuntaiset tanssit. Tanssikausi pyörähtää käyntiin tämän viikon sunnuntaina, jolloin valssit, humpat ja muut suosikit raikavat Marko Maunukselan tahdittamana. Maunuksela saapuu Ristiinaan bändinsä Talismanin kera.

Metsälinnan tanssit alkavat koko kauden ajan klo 18 ja päättyvät klo 22.30. Poikkeuksina ovat Perinteiset Juhannuspäivän tanssit lauantaina 23.6., jolloin jalalla pistetään koreasti klo 20 – 01, esiintyjänä Erika Vikman & Karisma. Juhannuksen jälkeisellä viikolla on myös ”perinteinen poikkeus”, kun kymmenvuotisjuhlaansa viettävät Kesäkemut kemuillaan Metsälinnassa perjantaina 29.6. Samassa yhteydessä illan lopuksi on myös Ristiinan aluejohtokunnan tarjoamat ilmaistanssit, joissa tanssikansaa viihdyttää tangokuningatar Aino Niemi Kaiho –orkestereineen.

Muita Metsälinnan kesän laadukkaita esiintyjiä ovat esimerkiksi Saija Tuupanen & eXmiehet (27.5.), Teemu Roivainen & Energia (17.6.), Hurma (1.7.), Aki Samuli & Fantasia ja Heidi Pakarinen & Karavaani. Lavakausi päättyy su 23.9., jolloin tanssit mennään Väliaikaisen tahtiin.

 

Metsälinnan (Kitereentie 13) tanssikauden avaus su 13.5. klo 18 – 22.30. Liput 12 e.

 

 

Niko Takala