Metsälinna palkittiin


Suomen Huvijärjestäjien puheenjohtaja Laura Toivonen (vas.) ja sihteeri Sirpa Moilanen luovuttivat vuoden huvijärjestäjien huomionosoituksen Metsälinnan lavaisäntä Petri Tikkaselle ja ravintolavastaava Mirja Luntiselle.

Metsälinna on vuoden huvijärjestäjä

 

Ristiinan Urheilijat ry:n pyörittämä Huvi- ja tanssikeskus Metsälinna on saanut Vuoden 2018 huvijärjestäjän tittelin ”tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta suomalaisen huvielämän edistämiseksi”.

Valinnan tehnyt Suomen Huvijärjestäjien Keskusliitto ry (SHK) korostaa Metsälinnan toiminnan hyvää kokonaisuutta ja pitkän tähtäyksen suunnittelua huvipaikan kehittämisessä.

– Metsälinna on laajamittaisten investointiensa myötä jalostunut tanssitoiminnan lisäksi monipuoliseksi huvikeskukseksi. Myös ohjelmapolitiikka ja palvelujen markkinointi on erinomaista, todetaan tunnustuksen myöntämisen perusteissa.

Tunnustusta perustellaan lisäksi esimerkiksi sillä, että Metsälinnan henkilöstöä on koulutettu säännöllisesti ja palvelutaso on tyytyväisyysmittauksissa kiitettävää. Niin ikään Ristiinan Urheilijoiden ja Metsälinnan lakisääteisten velvoitteiden ja jäsenmaksujen hoito on jämptiä.

Ristiinan Urheilijoiden puheenjohtaja ja Metsälinnan lavaisäntä Petri Tikkanen on luonnollisesti hyvillään alan toimijoilta saadusta huomionosoituksesta.

– Laajamittaiset investoinnit Metsälinnan kehittämiseen ja hyvä 100 hengen talkoohenkilökunta takasivat palkinnon meille tänä vuonna, Tikkanen näkee.

Suomen Huvijärjestäjien piirissä toimii kaikkiaan 43 tanssilavaa tai huvikeskusta.

 

Metsälinnan tanssit su 27.5. klo 18 alkaen. Esiintyjänä Saija Tuupanen & eXmiehet. Liput 12 e. Klo 15.30 – 17 tanssikurssi (bolero), hinta 3 e tai pääsylippu illan tansseihin.

 

 

Fakta:

Ristiinan Urheilijat (RiU) / Metsälinna

 

– Tanssilava avattu 1950.

– Talkoolaisia 100 (naisia 60, miehiä 40).

– Vuonna 2018 tanssittaa 22 sunnuntaina, Juhannuspäivänä ja Kesäkemuissa sekä lukuisissa perhe- ja yritysjuhlissa.

 

Antero Heikkinen