Mestaruus pelissä viikonloppuna


Anni Suutari (oik.) ja Riina Minkkinen juonimassa RiPan 2-0 maalia IPSWitchiä vastaan. Naisten pienpelin piirisarjan mestaruus ratkeaa ensi viikonloppuna.

Ristiinan Pallon naisten mestaruus Kaakkois-Suomen piirin pienpelisarjassa jäi vielä viime viikonlopun kotipeleissä vaille sinettiä. Ensimmäisen puolikkaan leiviskästään joukkue hoiteli erinomaisesti, kun RiPan naiset voittivat sarjan kärkiottelussa Imatran IPSWitchin komeasti 2-0 (2-0). Toisessa ottelussa niin ikään eteläkarjalaista vastustajaa vastaan oli tyytyminen 1-1 (0-1) lukemiin, kun RiPa tasasi pisteet SiUn Nice Futiksen (Simpele) kanssa.

Kärkijoukkueiden piste-ero ennen ensi viikonlopun viimeisiä otteluita on viisi pistettä RiPan naisten hyväksi. RiPalle riittää siis kahdesta viimeisestä ottelusta yhteensä kaksi pistettä mestaruuden varmistamiseksi.

RiPa pelaa viimeiset kaksi otteluaan ensi lauantaina 8.9.  Valkealassa, ensin sarjajumbo HaPK:ia (Hamina) vastaan klo 11 ja tuntia myöhemmin sarjassa kolmantena olevaa kotkalaista PeKaa vastaan. Imatralaisilla kilpasiskoilla puolestaan on vastassa Simpeleellä lappeenrantalaisjoukkueet Lappee JK Nuts ja FC LaPa.

 

Niko Takala

Lue lisää verkkolehdestä tai perinteisestä paperiversiosta.