Metsälinna on kaunein kesälava


Ristiinan Metsälinnan äänestettiin juuri kauneimmaksi kesälavaksi. Viime viikolla julkistetun tittelin voittanut tanssilava viettää tämän kauden päättäjäisiä tulevana sunnuntaina. Arkistokuva / Juho Jolkkonen

Metsälinna äänestettiin kauneimmaksi kesälavaksi

 

Ristiinan tanssilava Metsälinna on voittanut SuomiViihde -lehden Suomen Kaunein Kesälava 2018 -lukijaäänestyksen. Lehden Facebook-sivuilla kerrotaan, että ääniä tuli reilut tuhat ja ne jakautuvat kaikkiaan 67 eri paikan kesken. Voiton vei ylivoimaisella äänimäärällä ”upea ja hyvin hoidettu” Metsälinna.

Palkintona Metsälinna tulee saamaan ilmaisen tanssipaikkaesittelyn SuomiViihde -lehden kesän 2019 numeroon sekä kunniakirjan voitosta.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui Ämyri Somerniemeltä ja kolmanneksi Saukonkallion lava Iitistä.

 

Tanssikauden päättäjäiset Suomen kauneimmalla kesälavalla Metsälinnassa su 23.9. klo 18 alkaen. Esiintyjänä Väliaikainen. Liput 12 e.

 

Niko Takala