Talvikauden tanssit käyntiin


Kisakaaressa tanssitaan jälleen sunnuntaisin huhtikuuhun saakka. Esiintyjinä on Suomen tanssittajien kärkinimiä, kuten tässä Finlanders muutama vuosi takaperin. Arkistokuva / Niko Takala

Kisakaaren talvitanssit starttaavat

 

Edellisvuosilta tutut Kisakaaren tanssit jatkuvat tällekin talvikaudelle. Kun Metsälinnan lavatanssit hyvästeltiin viime sunnuntaina talvitauolle, niin Kisakaaressa puolestaan herätään ”kesäunilta”. Kisakaaren ohjelma on Suomen parhaimpien tanssiorkestereiden siivittämä. Tanssien järjestelyistä vastaava Jaana Strandman kertoo, että Pellosniemellä sijaitsevassa Kisakaaressa on luvassa ”taattua ja laadukasta tanssimusiikkia” jokaisena sunnuntaina aina ensi vuoden huhtikuuhun saakka klo 17-21.30. Kisakaaren tansseilla on perinteitä jo 70- luvulta saakka.

Tanssikauden avajaiset ovat tämän viikon sunnuntaina 30.9. Tuolloin Kisakaareen saapuu vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen orkesterinsa eXmiesten kanssa.

Kisakaareen ovat syksyn aikana tulossa lisäksi muun muassa Pekkaniskan pojat (7.10.) ja Finlanders (14.10.). Syksyn aikana tullaan kuulemaan Tuupasen lisäksi myös useita muita tangokuninkaallisia, kuten Heidi PakarinenLeif Lindeman ja Teemu Roivainen. Tuore tangokuningatar Saana Sassali esiintyy uudenvuodenpäivän tansseissa 1.1.2019.

Kisakaaren tanssienjärjestäjä Strandman lupaa jokaiselle illalle tanssittavaa ja viihdyttävää musiikkia ja toivoo tanssin harrastajien löytävän tanssiaskeleet sunnuntaitansseihin Kisakaareen.

 

Kisakaaren (Karsikkoniementie 3, 52420 Pellosniemi) tanssit su 30.9. alkaen. Liput 15e.

 

Niko Takala

Lue lisää verkkolehdestä tai perinteisestä paperiversiosta.