RiPa:lle palkintoja piirin gaalasta


RiPa voitti edelliskaudella futsalissa sekä miesten että naisten piirinmestaruudet. Seura palkittiin viime viikon lopulla Kaakkois-Suomen piirin vuoden futsal-seurana. Arkistokuva / Niko Takala

RiPa:lle palkintoja piirin gaalasta

Tarja Eronen vuoden naistoimija ja RiPa vuoden futsal-seura

 

Ristiinan Pallo ja sen toimijat saivat viime perjantaina jälleen palkintoja, kun Palloliiton Kaakkois-Suomen piiri järjesti perinteisen Kaakon Parhaat -gaalan, joka pidettiin tällä kertaa Kouvolassa. RiPa nappasi myönnetyistä palkinnoista kaksi, kun Tarja Eronen palkittiin vuoden naistoimijana niin sanotulla ”Tiinan pytyllä” ja koko seura palkittiin vuoden futsal-seurana.

Erosen palkintoperusteluissa mainittiin muun muassa seuraavaa:

Vuodesta 2007 alkaen tyttö- ja naisjalkapallon uurastaja paikkakunnallaan. Joukkueenjohtaja, joka ei kaihda myöskään osallistumista valmennustehtäviin. On luonut omalla aktiivisella, täsmällisellä ja tunnollisella toiminnallaan pohjaa ja mahdollisuuksia tyttöfutiksen kasvulle.

– Ristiinassa tuntuu naistoiminta olevan kunnossa, kun on toinen vuosi peräjälkeen, kun tämä palkinto menee RiPa:lle, tilaisuuden juontajana toiminut piirijohtaja Veijo Vainikka totesi palkinnon ojentamisen jälkeen.

Edellisvuonna palkinnon sai RiPa:sta Annukka Manninen, ja aiemmin ristiinalaisista Tiinan Pytyn on pokannut itselleen Jaana Vartiainen.

Vuoden futsal-seura -palkinnon perusteluista todettiin puolestaan:

Seura, joka käytännössä osallistui joukkueellaan melkeinpä kaikkiin pelattuihin Kaakkois-Suomen piirin futsalsarjoihin. Tuloksena piirin mestaruus sekä Miesten Kolmosessa että Naisten futsalissa.

RiPan junnuista Kaakon piirisarjaan osallistui P11 -joukkue. Lisäksi käytännössä kaikilla joukkueilla futsal oli mukana yhtenä talviharjoittelumuotona.

Tulevana talvena sekä RiPa:n miehet että naiset tulevat puolustamaan mestaruuksiaan marraskuussa alkavissa futsal-sarjoissa. Miesten sarjassa on RiPa:n lisäksi kahdeksan muutakin joukkuetta, naisten sarjaan oli määräaikaan mennessä ilmoittautunut tällä kertaa vain neljä joukkuetta.

Juniorijoukkueista piirisarjoihin futsalissa osallistuu P12 -joukkue. Tyttöjen T13 joukkueen osallistuminen tyssäsi siihen, että sarjaan ei tullut osallistujia.

 

Niko Takala