Ruuskanen tänään Ristiinassa


Ristiinan Rinkan ja Ristiinan Urheilijoiden yhteistyössä toteuttaman teemaillan tähtivieraana nähdään keihäänheittäjä Antti Ruuskanen. Kuva: Ruuskasen facebook-sivut

Suomen ykkösrivin yleisurheilijoihin jo kymmenkunta vuotta kuulunut keihäänheittäjä Antti Ruuskanen nähdään ja kuullaan tänään Ristiinassa. Ruuskanen on mukana Ristiinan Rinkan ja Ristiinan Urheilijoiden järjestämässä Liikunnalla hyvinvointiin, harrastuksiin ja ammattiin -teemaillassa.

Kello 18 alkavassa tilaisuudessa tuodaan esille laajasti liikunnan merkitystä terveydelle. Ruuskasen kahdessa puheenvuorossa tullaan käsittelemään aihetta hänen näkökulmastaan.

Ruuskanen on moninkertainen arvokisakävijä, hänen suurimmat saavutuksensa ovat Euroopan mestaruus vuodelta 2014 (Zürich) ja olympialaisten hopeamitali Lontoosta vuodelta 2012.

 

Liikunnalla hyvinvointiin, harrastuksiin ja ammattiin -teemailta Ristiinan koulukeskuksen isossa salissa tänään torstaina 22.11. klo 18-20.30. Illan tähtivieraana keihäänheittäjä Antti Ruuskanen. Vapaa pääsy. Kahvio. Järjestäjinä Ristiinan Rinkka ja Ristiinan Urheilijat.

 

Niko Takala