Uusi kauneusalan yritys Ristiinaan


Toimipisteensä Ristiinaan muutettuaan Saara Valkonen on saanut paljon uusia asiakkaita, mutta saanut myös huomata, että uskollisimmat mikkeliläiset seuraavat Ristiinaan saakka. Kuvassa hoitopöydällä rentoutuu työyhteisökaveri Jenni Hakkarainen.

Kauneusalan yrittäjä Saara Valkonen toivoo Ristiinan tarjoavan mielenkiintoisia projekteja

Ristiinan Parturi-kampaamon asiakkaiden ei tarvitse mennä kauas, jos he hiustenleikkuun jälkeen haluavat hoidattaa myös ripsensä, kulmakarvansa tai ihonsa. Heidän täytyy vain raottaa takahuoneen ovella riippuvaa verhoa ja – kas! – he huomaavatkin saapuneensa kauneushoitolaan.

Mikkeliläiskosmetologi Saara Valkonen ottaa tietysti mielellään vastaan muitakin kuin Ristiinan Parturi-kampaamon asiakkaita. Vuoden alusta Ristiinassa toiminut SA-VA tarjoaa asiakkailleen kasvohoitoja, ripsi- ja kulmahuoltoja, kestopigmentointeja sekä valikoiman luonnonkosmetiikan tuotteita.

SA-VA ehti toimia Mikkelin keskustassa 18 vuoden ajan, kunnes Valkosen muut työtehtävät veivät hänen aikansa täyspäiväiseltä hoitolatyöltä. Kokonaan nainen ei halunnut luopua kauneushoitolastaan, joten sen sijaan hän siirsi työpisteensä Ristiinaan.

 

Lotta Tuominen

Lue lisää verkkolehdestä tai perinteisestä paperiversiosta.