Futsal-naiset hopealle


Mestaruuden uusiminen karkasi käsistä viimeisen ottelun selvään tappioon

RiPa:n naiset sijoittuivat toiseksi futsalin Kaakon piirisarjassa. Kuvassa RiPa:n joukkueesta Inka Dyster (vas.), Hanna Kokko, Viivi Kivinen, Emmi Halme, Pinja Jääskeläinen, Katariina Laamanen, Emmi Eronen ja Eider Ramos Oyarzabal tammikuussa Kisakaaressa

RiPa päätyi naisten futsalin piirisarjassa tasapisteisiin sarjan voittaneen FC KTP:n kanssa, mutta joutui tyytymään tällä kertaa sarjan hopeasijaan, kun kotkalaiset olivat lauantaina kauden päättäneessä ottelussa selvästi parempia numeroin 10-2 (4-0).

Kotkalaisia vastaan sen sijaan kyyti oli kylmää heti alusta saakka. FC KTP johti peliä jo kahdeksan minuutin jälkeen 4-0, josta RiPa ei enää voittotaistoon kyennyt. Kotkalaiset kapusivat jo 6-0 johtoon, ennen kuin RiPa:n Annukka Manninen ja Emmi Halme kavensivat tilannetta lukuihin 6-2. Tämän jälkeen KTP osui vielä neljästi ja loppunumerot siis 10-2. Erityisesti ristiinalaisia kurittivat Heidi (5+0) ja Silja Avikainen (3+5).

– Jouduttiin aika tiukoille jo siinä SiU-pelissä. Ja tällä kertaa ei kyllä ollut KTP:tä vastaan meillä mahdollisuuksia. Meillä oli ehkä hieman heikko päivä, ja heillä taas erityisen hyvä, niin repsahti ero noin selväksi, tuumailevat joukkueenjohtajina toimineet Emmi Eronen ja Sanni Piispa.

Koko kauteen ei luonnollisesti voi kovin pettynyt olla, kun 12 otteluun mahtui vain yksi tappio.

– Tiiviillä porukalla taisteltiin koko kauden läpi hienosti! Välillä oli tiukempaa vääntöä ja välillä saatiin juhlia maalirikkaitakin voittoja. Kokonaisuudessaan kausi meni hyvin vaikka viimeisessä pelissä jouduttiinkin tyytymään hopeaan, Eronen summaa.

Pisteiden osalta kauden tehokkain RiPa:sta oli viimeisen turnauksen väliin jättänyt Eider Ramos Oyarzabal. Hänen tehot (21+9) oikeuttivat pistepörssin kakkossijaan Silja Avikaisen (24+7) jälkeen. Seuraavaksi kovimmat pistenikkarit ristiinalaisista olivat Eronen (12+9), Piispa (12+4) ja Laamanen (6+6).

Lue lisää verkkolehdestä tai perinteisestä paperiversiosta.