Urheilualueen kehittäminen jatkuu


Lisää kuntoiluvälineitä, skeittialue, kuntoportaat

Uudet kuntoiluvälineet ovat saaneet käyttäjiltä kiitosta. Liikuntapaikkapäällikkö Pekka Turunen (vas.) ja aluejohtokunnan puheenjohtaja Ari Hämäläinen katsoivat jo paikkoja lisälaitteille, joita on luvassa tämän vuoden aikana.

Urheilukentän maastoon saatiin tämän kevään aikana asennettua kuntoiluvälineitä, jotka oli hommattu jo viime vuoden puolella. Tälle vuodelle ”liikuntapuiston” alueen kehittämiseen on varattu 30 000 euron määräraha. Määräraha tullaan käyttämään kuntoiluvälineiden lisähankintoihin, skeittialueen tekemiseen sekä kuntoportaiden rakentamiseen, kertoivat tiistaina urheilukentän maastossa tulevia investointeja suunnittelemassa olleet Ristiinan aluejohtokunnan puheenjohtaja Ari Hämäläinen sekä Mikkelin kaupungin liikuntapaikkapäällikkö Pekka Turunen.

– Tähän ainakin mahtuu hyvin vielä se tasapainopuomi. Ja tälle alueelle saadaan vielä kaksi laitetta lisää, Turunen mittaili kuntoradan alkupäässä olevalla kuntoilulaitteiden luona.

Skeittialue puolestaan tullaan toteuttamaan asfaltoidulle alueelle, jossa talviaikaan on niin sanottu pikkujää. Jossain vaiheessa kuntoportaita puolestaan oli pohdittu Linnaniemen kuntoradan alkupäähän, mutta nyt – ainakin tämän kierroksen rahoituksella – tehtävät portaat nousevat urheilukentän pohjoispäätyyn. Mäntyjä tällä hetkellä kasvavaan rinteeseen saadaan parikymmentämetriset portaat, kun poistetaan välissä oleva aita, ja takana olevan kallion taakse ajetaan hieman lisämaata.

 

Niko Takala

Lue lisää verkkolehdestä tai perinteisestä paperiversiosta.