Kuvia Ristiinasta kalenterin muodossa


Vitsiälän kyläseuran ja Ristiinan kameraseuran jo kahdeksatta kertaa toteuttama Kuvia Ristiinasta -kalenteri on ilmestynyt

Helmikuun kuvassa on talvi komeimmillaan! Kuva: Pia Hanski

 

Järjestyksessään jo kahdeksas Ristiina-aiheinen kuvakalenteri on juuri valmistunut. Vitsiälän kyläseuran ja Ristiinan kameraseuran toteuttama kalenteri vuodelle 2020 sisältää jälleen 12 kuvaa eri puolelta Ristiinaa, kukin kuvaten myös vuodenajalta kyseistä kuukautta.

Kalenterit tulevat piakkoin myyntiin ainakin K-market Ristiinaan sekä MikroHai:n myymälään. Lisäksi kalentereita tullaan myymään tulevana viikonloppuna S-market Ristiinan aulassa.

Perinteiden mukaisesti kalentereita myös saatiin Vaarinsaaren sekä muiden läheisten vanhusten palveluiden yksiköissä asuvien iloksi, kun tällä kertaa K-Rauta Ristiina lahjoitti kaikkiaan 80 kalenteria. Kalenterit kävi viemässä Vaarinsaareen tämän viikon maanantaina Vitsiälän kyläseuran sihteeri Markku Nironen.

– Suuri kiitos näistä, tämä on ihana lahjoitus! Kyllä meidän asukkaamme näistä tykkäävät, he selaavat ja katsovat kuvia, kiitteli ja ihasteli sairaanhoitaja Amy Heinänen Vaarinsaaresta.

 

Vitsiälän kyläseuran ja Ristiinan kameraseuran tekemä Kuvia Ristiinasta –kalenteri vuodelle 2020 on juuri julkaistu. Kyläseuran sihteeri Markku Nironen kävi viemässä Vaarinsaareen 80 kalenteria, jotka lahjoitti K-Rauta Ristiina. Kalenterit otti vastaan sairaanhoitaja Amy Heinänen.

 

Niko Takala