Joulun avaus siirtyy torille


Lauantaina järjestettävä Ristiinan Joulun avaus pidetään ensimmäistä kertaa ”uudella” torilla. 

 

Viime vuoden Joulun avauksessa tapahtumaa järjestävien Ristiinan aluejohtokunnan pj. Ari Hämäläinen (vas.) ja Ristiinan yrittäjien pj. Hannu Kortelainen pääsivät Joulupukin juttusille. Toivottavasti miehet ovat muistaneet kertoa Joulupukille tapahtuman uuden paikan…

 

Ristiinan Joulun avaus –tapahtuma järjestetään tämän viikon lauantaina 30.11. Merkittävä uudistus tapahtumalle on se, että Joulun avausta vietetään nyt ensimmäistä kertaa Ristiinan torilla. Aiempina vuosina tapahtumapaikkana on toiminut Rantapuisto.

Kaukaanrannan torilla (S-marketia vastapäätä) klo 16 starttaavan tapahtuman toteuttavat perinteisesti Ristiinan Yrittäjät ja Ristiinan aluejohtokunta eri yhteistyötahojen kanssa. Ohjelmassa on tutusti lyhyet tervehdyspuheenvuorot yrittäjiltä ja aluejohtokunnalta, jonka jälkeen torin joulukuuseen sytytetään valot. Tilaisuudessa julkistetaan myös yrittäjien ja aluejohtokunnan valitsema Ristiinan Vuoden Yrittäjä 2019. Tarjolla joulun avaajille on aluejohtokunnan tarjoamaa joulupuuroa sekä ristiinalaisten yritysten tarjoamia glögiä ja pipareita.

Mikkelin 4H-yhdistyksen väki ongituttaa perheen pienimpiä maksuttomassa onginnassa, josta jokainen osallistuja saa pienen maistuvan palkinnon. Toimintaansa esittelevät myös useammatkin ristiinalaiset yhdistykset, kun paikalle saapuvat ainakin partiolaiset, Ristiinan vpk, Martta-toimijoita ja Ristiinan Rinkan väkeä. Monilla järjestöillä on myyntipöytiäkin, joten pikkurahaa kannattaa myös varata matkaan.

Järjestelytoimikunta on ollut yhteydessä myös itseensä Joulupukkiin, joten toivon mukaan hänetkin saadaan paikalle..!

Tämän Ristiinalaisen sivuilta löytyvästä tapahtuman mainoksesta kannattaa leikata talteen arvontalipuke, jonka täyttämällä ja lauantaina paikan päälle palauttamalla osallistuu Ristiinan Yrittäjien järjestämään joulukinkun arvontaan!

 

Ristiinan Joulun avaus Ristiinan torilla (HUOM! uusi paikka) la 30.11. klo 16. Joulupuuroa, glögiä, pipareita ym. Vapaa pääsy.

 

Niko Takala

 

…sillä Joulun avaus pidetään tällä kertaa Ristiinan torilla!