Näköislehti uudistui


Katso täältä ohjeet uudelleenkirjautumiseen! Ristiinalaisen näköislehti uudistui ja toimii nyt Calameo -alustalla. Näköislehti on entistä mukavampi käyttää kaikilla laitteilla.

Uuden alustan myötä Ristiinalaisen näköislehti on aiempaa ”lehtimäisempi” ja sutjakampi käyttää. Kuvakaappaus ristiinalainen.fi -sivulta.

 

Jos olet uusi asiakas, täytä ”Tilaa verkkolehti” -alasivun lomake ja toimi ohjeiden mukaisesti!

 

Jos olet vanha asiakas (eli sinulla on jo ollut verkkolehden lukemiseen vaadittavat tunnukset):

1) Mene osoitteessa www.ristiinalainen.fi Näköislehti -alasivulle.

2) ÄLÄ syötä tietojasi Kirjaudu -otsikon alla oleviin laatikoihin, vaan klikkaa suoraan ko. sivulla laatikoiden alla olevaa ”Pyydä uusi salasana” -toimintoa.

3) Syötä avautuvaan lomakkeeseen oma sähköpostisi (joka on ollut käyttäjätunnuksesi aiemminkin) ja paina alla olevaa ”Pyydä uusi salasana” -painiketta (tai Enter-näppäintä). Järjestelmä lähettää sähköpostiisi linkin salasanan vaihtoon.

4) Järjestelmä avaa sivuston, josta voi kirjautua sisään. ÄLÄ syötä tähän tietojasi, vaan avaa oma sähköpostisi. Sähköpostissa avaa viesti, jonka lähettäjä on WordPress ja aiheena ”[Ristiinalainen] Salasanan vaihto”. Viestin lopussa on linkki, jota klikkaamalla avautuu salasanan vaihtamisen sivu.

5) Kirjoita salasanasi järjestelmän tarjoaman automaattisen salasanan tilalle ennen kuin painat ”vaihda salasana” -nappia, muutoin salasanaksi tulee tuo ehdotettu automaattisalasana. Itse lisäämäsi uusi salasana voi olla myös sama kuin vanha salasanasi!

6) Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään osoitteessa www.ristiinalainen.fi/nakoislehti ja lukemaan näköislehteä.

 

Jos sinulla on näistä ohjeista huolimatta hankaluuksia uuden salasanan luomisessa, ota yhteyttä niko.takala@ristiinalainen.fi tai p. 040 5928 747!