Masi oli onnekkain ystävänpäivän arvonnassa


Ristiinalainen tarjosi viime perjantaina Ystävänpäivän kunniaksi ”päätoimittajanvaihdoskahvit”.

Lahjakortin lisäksi arvottiin kaksi Ristiinalainen-termospulloa.

Kahvittelujen lomassa jutusteltiin monenmoisista ajankohtaisista aiheista sekä sivuttiin myös historiaa. Yksi historiapläjäys koettiin, kun Matti ”Masi” Puhakka toi tilaisuuteen luettavaksi Länsi-Saimaa-lehtiä muun muassa 1970-luvulta. Länsi-Saimaa oli Ristiinan, Anttolan ja Mikkelin maalaiskunnan alueilla ilmestynyt paikallislehti.

Masin historiatyötä arvosti ilmeisesti myös onnen jumalat, sillä Ystävänpäiväkahvien yhteydessä järjestettyjen arpajaisten päävoitto meni hänelle! Arvonnat suoritettiin heti tapahtuman jälkeen, ja onnettarina toimivat tomerasti ja hienosti siskokset Kerttu ja Martta. Puhakan arpalipukkeen lisäksi arpalaatikosta nousivat esiin myös Seija Vartiaisen ja Jyrki Heikkilän lipukkeet. He saavat omakseen kätevät Ristiinalainen-termospullot.

Onnea voittajille ja suuret kiitokset kaikille kahveilla kävijöille!

Niko Takala