Yli 80-vuotiaan puhelin pirisee pian Mikkelin seudulla! Vapaaehtoisia soittajia kaivataan lisää


Essote ryhtyy yhteistyötahojensa kanssa soittamaan kaikille 80-vuotiaille ja sitä vanhemmille, jotka eivät jo ole kuntayhtymän palvelujen piirissä.

Yli 80-vuotiailta, jotka eivät ole palvelujen piirissä, varmistetaan puhelimessa, että kaikki on kunnossa.

 

– Haluamme varmistaa, että kaikki on kunnossa. Keskitymme erityisesti heihin, joilla ei ole lähiomaisia tai muita henkilöitä, joilta pyytää apua. Samalla annetaan koronaohjausta, kerrotaan mihin voi olla yhteydessä ja mistä voi saada apua. Haastamme soittorinkiin kaikkia, jo vapaaehtoisena toimivia, opiskelijoita, yrityksiä, järjestöjä ja yhdistyksiä sekä seurakuntaa, kertoo Essoten vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Niina Kaukonen tiedotteessa.

Soittajat voivat ilmoittautua hankepäällikkö Jaana Koinsaarelle, puhelinnumero 040 359 7097, hankekoordinaattori Susanna Lempiäiselle, puhelinnumero 040 359 7096 ja hankesuunnittelija Soile Laitiselle, puhelinnumero 040 359 9063 tai sähköpostitse näille henkilöille osoitteella etunimi.sukunimi @essote.fi.

 

Kaikki yli 70-vuotiaat voivat soittaa Essoten Palveluneuvon numeroon 015 211 557 kysyäkseen neuvoa. Tietoa ja toimintaohjeita löytyy myös www.omatorille.fi ja www.essote.fi nettisivuilta.