Kampanja tarjoaa mainostilaa Ristiinalaisessa


Kehitysyhtiö Miksein ”Mekin ollaan avoinna” -kampanja rantautuu myös kreivikuntaan

 

”Mekin ollaan avoinna” -kampanja nähdään Ristiinalaisessa keskiviikkona 17.6. Kampanja muistuttaa koronarajoitusten lieventämisestä ja tarjoaa yrityksille maksutonta mainostilaa.

 

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy käynnisti 3.6. uuden Mekin ollaan avoinna -kampanjan, jonka tavoitteena on kertoa kuluttajille palvelujen saatavuudesta ja turvallisista tavoista asioida liikkeissä. Kampanja tarjoaa nyt kampanjan osana maksutonta mainostilaa yrityksille paikallislehti Ristiinalaisessa. Mukaan haluavien yritysten kannattaa olla ripeästi liikkeellä.

Suomen hallitus lievensi koronavirusepidemian rajoituksia maanantaista 1.6. alkaen. Lieventämisen seurauksena esimerkiksi ravintolat ja useimmat lähiliikuntapaikat avasivat jälleen avata ovensa. Myös kokoontumisrajoitus lieveni 50 henkilöön.

– Pitkän koronakauden jälkeen haemme nyt paluuta uuteen arkeen. Olemme saaneet kentältä viestiä, että kuluttajat ovat epätietoisia siitä, mitkä palvelut ovat avoinna ja käytettävissä. Epätietoisuus vaikuttaa kuluttajien ostokäyttäytymiseen, tuumaa Miksein viestintäpäällikkö Jukka Kumpusalo.

Kesäsesonki on Mikkelin seudulle erityisen tärkeä. Yritysten kannalta olisi nyt toivottavaa, että myös asiakkaat palaavat, kun liikkeitä avataan.

– Uudessa kampanjassa hankimme mainos- ja tiedotustilaa mediasta ja tarjoamme yrityksille mahdollisuuden kertoa yleisölle omista aukioloajoista ja tavoista palvella.

Kampanja julkaisee Ristiinalaisessa kampanja-aukeaman ensi viikon keskiviikkona 17.6.

– Haemme kampanjaan mukaan nyt ensisijaisesti sellaisia ristiinalaisia ja mikkeliläisiä yrityksiä, joilla on asiakkaita varten kiinteät asiakastilat. Osallistuminen on yritykselle maksutonta! Kumpusalo korostaa.

 

 Näin osallistut Ristiinalaisen mainosaukeamaan!

 

Lähetä painovalmis mainosaineisto koossa 84mm (leveys) x 60mm (korkeus). Mikäli yritykselläsi ei ole mahdollisuutta toimittaa painovalmista aineistoa, voit toimittaa vaihtoehtoisesti yrityksesi logon ja tiedot. Mainos valmistetaan tällöin Ristiinalainen-lehden toimesta yrityksellesi maksutta.

Toivomme mainosmateriaalissa olevan mukana yrityksesi aukioloajat. Muutoin mainoksen tekstisisältö voi olla mitä vain: kesäkuun tarjous, hyvän mielen toivotus tai vaikkapa lyhyt (1-2 lausetta) esittelyteksti.

Toimita aineistosi Ristiinalaiseen mahdollisimman pian, viimeistään ma 15.6. klo 12 mennessä sähköpostitse: ilmoitus@ristiinalainen.fi

Huom! Mainospaikkoja on rajattu määrä, paikat varataan aineiston toimittamisjärjestyksessä!

 

Lisätiedot mainosaineiston lähettämisestä: Niko Takala, p. 040 5928 747, niko.takala@ristiinalainen.fi