Lehti ei ilmesty tällä viikolla


Ristiinalainen ei ilmesty tänään torstaina 9.7.

 

Tällä viikolla (to 9.7.) Ristiinalainen ei ilmesty. Sivistyksen nälkään on siis kaivettava esiin vaikkapa edellisviikkojen lehtiä!

 

Jos tänään torstaina (9.7.) lähtee tekemään postin saapumisen jälkeen lenkin postilaatikolle Ristiinalainen mielessään, tulee matkasta valitettavasti hukkareissu. Ristiinalainen ei nimittäin tällä viikolla ilmesty, vaan seuraavan kerran lehti tipahtaa laatikkoon tai luukusta ensi viikon torstaina 16.7. Myöskään näköislehteä ei siis tällä viikolla julkaista.

– Ensi viikon (to 16.7.) lehti onkin sitten peittojakelulehti, eli se menee tilaajiemme lisäksi kaikkiin talouksiin Ristiinassa ja Suomenniemellä. Vielä ehtii varata mainospaikan, jos haluaa Ristiinassa aidosti kaikkiin talouksiin jaettavaan ja taatusti tarkkaan luettavaan lehteen, vinkkaa Ristiinalaisen yrittäjä Niko Takala.

Torstain 16.7. lehdessä kerrotaan muun muassa ennakkotunnelmat pe 17.7. järjestettävistä markkinoista, joiden takana on kouvolalainen markkinakauppias, eräkokki Paavo Sutinen.