Sunnuntaina kotikentällä paljon pelissä – Ristiinan Pallo taistelee paikastaan Kolmosessa


Ristiinan Pallo pelaa tämän viikon sunnuntaina kauden viimeisen kotipelinsä.

RiPan kausi on ollut hankala. Tämän viikon sunnuntaina on edessä tärkeä peli, josta voitolla RiPa varmistaisi sarjapaikan. Kuva heinäkuun PeKa-ottelusta.

 

Vieraaksi Ristiinan urheilukentälle saapuu Kymin Palloilijat Kotkasta. KyPa (5 pistettä) on tällä hetkellä RiPaa (6) pisteen jäljessä sarjan viimeisenä, kun jäljellä on kaksi ottelua.

Näin ollen, voittamalla KyPan sunnuntaina RiPa nousisi neljä pistettä kymiläisten edelle ja varmistaisi näin sarjapaikkansa, kun sarjassa viimeiseksi jäänyt putoaa Neloseen. Tasapelilläkin tilanne pysyy vielä omissa käsissä, mutta tappio veisi hankalaan tilanteeseen.

Silloin oltaisiin muiden otteluiden tulosten ”armoilla”, vaikka RiPa onnistuisikin kauden viimeisessä pelissä kaatamaan Liryn Lappeenrannassa 26.9. KyPan viimeinen peli on sunnuntain 20.9. kotiottelu Union Plaania vastaan. Alemman loppusarjan joukkueista Haminan Pallo-Kissat ja Union Plaani ovat jo varmistaneet sarjapaikkansa.

 

RiPan taival Kolmosen alaloppusarjassa jatkui viime viikon perjantaina Heinolassa Union Plaanin vieraana. RiPa:n ensimmäinen taistelu käytiin jo ennen itse peliä, nimittäin siitä saadaanko mukaan edes täysi joukkueellinen miehiä.

Lopulta kokoonpanossa oli Mikkelin Pallo-Kissojen nuorista saatujen apujen jälkeen nipin napin täydet 11 pelaajaa, sekä vaihtopenkillä kaksi miestä, joista toinen oli joukkueen vastuuvalmentaja Marko Skippari. ”Siipirikko” RiPa ei pystynyt haastamaan kotijoukkuetta voitosta, vaan Union Plaani piti pisteet Heinolassa kahdella toisen puoliajan maalilla, joista molemmista vastasi Tino Rantanen.

Niko Takala 

 

RiPa – KyPa Ristiinan urheilukentällä su 13.9. klo 15.