Uuden vuoden ilotulitus peruttu – varatuilla rahoilla hankitaan lisää jouluvaloja Brahentielle


Hankala koronatilanne ja sen tuomat ohjeistukset pakottivat Ristiinan aluejohtokunnan ja Ristiinan Urheilijat perumaan perinteisen ilotulituksen.

 

Uuden vuoden tapahtumasta Metsälinnassa on ehtinyt tulla perinne. Tänä vuonna perinne katkeaa koronan vuoksi. Arkistokuva

 

Ristiinan aluejohtokunnan ja Ristiinan Urheilijoiden perinteisesti Metsälinnassa järjestämä Uuden vuoden tapahtuma on peruttu tältä vuodelta. Essoten ja Aluehallintoviraston asettamien koronarajoitusten myötä oli jo aiemmin selvää, että tapahtuma olisi järjestetty ”riisuttuna mallina” pelkän ilotulituksen merkeissä. Viime viikolla tulleiden Essoten ohjeistusten mukaisesti Mikkelin kaupunki perui omat ilotulitustapahtumansa, jolloin näin tapahtui myös Ristiinan osalta.

– Harmittaa totta kai, mutta tietenkin menemme ohjeistusten mukaisesti ja terveystilanne edellä. Johan tähän on tämän vuoden osalta totuttu, eikä tässä oikein muuta voi kuin toivoa että ensi vuosi olisi sitten tapahtumien järjestämisen kannalta parempi, tuumaa tapahtumaa sekä RiU:n että aluejohtokunnan riveissä järjestämässä ollut Petri Tikkanen.

Tikkasen mukaan ilotulituksesta säästyvillä varoilla aluejohtokunta tulee hankkimaan lisää jouluvaloja Brahentielle.

 

Niko Takala

 

Päivitys: Lisätty 23.12. klo 10.26 tieto säästyneiden varojen käyttämisestä Brahentien jouluvaloihin.