Niina Syrjäläinen ja taksiauto ovat kateissa – kaikki havainnot hätäkeskukseen


Nina’s Erikoistaksipalveluiden yrittäjä Niina Syrjäläinen ja Mercedes-Benz -tilataksi ovat kateissa.

 

Etsittävän auton rekisteritunnus on SNS-438. Kuva: Nina’s Erikoistaksipalvelut

 

Auton rekisteritunnus on SNS-438.  Viimeisin havainto Syrjäläisestä ja autosta on Ristiinassa tiistai-iltana noin 17.50.

– Niina oli päivystysvuorossa ja minä lähdin lenkille. Oli puhe, että jos hänelle ei tule keikkaa, niin menemme saunaan. Kun tulin takaisin, Niina ja auto olivat poissa, joten käsitys on, että hän on lähtenyt keikalle, puoliso Mikko Syrjäläinen kertoo.

Niinalla oli todennäköisesti päällään työvaatteet, eli musta takki, jonka selässä lukee Nina’s Erikoistaksipalvelut sekä mustat farkut, joiden toisessa takataskussa on NS-logo.

 

Myöhemmin Mikko Syrjäläinen sekä yksi firman kuljettajista havahtuivat siihen, että Niinasta ei ole kuulunut mitään.

– Sekä Niina oma että firman puhelin olivat kiinni. Firman puhelin ei ole 13 vuoteen ollut kiinni, Mikko Syrjäläinen miettii.

Poliisi pisti auton hakuun jo tiistai-iltana. Rikosylikonstaapeli Ismo Venäläinen vahvistaa asian. Hän toteaa, että poliisi ei ole etsintäkuuluttanut Syrjäläistä, koska aikuisten kadotessa odotetaan yleensä aina muutama päivä.

Kaikki havainnot autosta pitää ilmoittaa suoraan hätäkeskukseen. Katoaminen julkaistiin läheisten toiveesta yrityksen Facebook-sivuilla. Myös Länsi-Savo on uutisoinut asiasta.

Elina Alanne