Junnut pääsivät jatkamaan futsal-kautta – ristiinalaisille tiukka tappio lappeenrantalaisista


Tämän viikon maanantaina ”koettiin kummia”, kun koronarajoitusten vuoksi pitkään tauolla olleet futsal-pelit Palloliiton Itäisellä alueella saivat jatkua.

RiPan P15 -joukkue kohtasi Kisakaaressa yksittäisessä ottelussa lappeenrantalaisen LAUTP:n.

 

P15-junnut pääsivät takaisin pelien makuun ainakin yhden ottelun verran, kun RiPa kohtasi maanantaina LAUTP:n. Kuvassa ristiinalaisista pallosta kamppailemassa Olavi Jääskeläinen.

 

Pelissä ristiinalaiset joutuivat ensin takaa-ajajiksi, kun LAUTP teki ottelun avausmaalin parin minuutin pelin jälkeen. RiPan pojat kuitenkin nousivat tasoihin ja sitten 3-1 johtoon Ossi Hämäläisen, Valtteri Luiskalan ja Jonasvata Muzingan osumilla. Juuri ennen taukoa lappeenrantalaiset kavensivat 3-2:een.

Toisella puoliajalla RiPa meni ensin Olavi Jääskeläisen maalilla 4-2 johtoon, ja johtoasemaa kestikin pelin viimeiselle viidelle minuutille saakka. Noin 25 minuutin pelin kohdalla LAUTP sai otteisiinsa tehopiikin, ja joukkue naputteli kolme maalia hieman vajaaseen kahteen minuuttiin. Puhtaan hattutempun lyhyeen aikaan laukoi Aleksi Käkelä.

RiPan valmentaja Mikko Suihkonen oli luonnollisesti harmissaan hallussa olleen ottelun kääntymisestä tappioksi.

– Totta kai harmittaa. Meillä oli ihan ok tekemistä, mutta sitten jostain syystä ote vähän hetkeksi herpaantui ja vastustaja rokotti heti juuri niistä paikoista mitä he saivat. Ruvettiin puolustussuuntaan hutiloimaan niin se maksoi sitten pisteet tällä kertaa.

Seuraavat ottelut RiPalla on sunnuntaina Mikkelin Saimaa Stadiumilla jälleen LAUTP:tä ja sitten paikallisvastustaja MiPK:iä vastaan.

Niko Takala