Ristiinalaisen verkossa jatkossa osa jutuista vain tilaajille


Ristiinalaisen verkkosivuilla julkaistaan jatkossa osa uutisista vain lehden tilaajille.

 

Vain tilaajille olevissa artikkeleissa pyydetään kirjautumaan sivustolle, jos lukija ei ole vielä kirjautunut sisään.

 

Uudistus mahdollistaa paremman käyttökokemuksen kaikille lehden tilaajille.

– Moni, kuten minä itse, tykkää nykyään lukea juttuja digitaalisina. Esimerkiksi puhelimella niitä voi olla miellyttävämpi lukea verkkojuttuina kuin näköislehdestä, miettii Ristiinalaisen päätoimittaja Elina Alanne.

Ristiinalainen on kokonaan yksityisomistuksessa oleva paikallislehti. Journalistista sisältöä ei voida verkossa jakaa kaikille ilmaiseksi, jotta julkaisutoimintaa on mahdollista jatkaa.

– Tämän uudistuksen myötä voimme viedä verkkoon enemmän paperi- ja näköislehden kiinnostavia juttuja. Nyt parhaimpia sisältöjä on usein jätetty vain sinne. Verkossa hyvän artikkelin elinikä on kuitenkin pidempi, koska siihen on lukijan helpompi palata, joten kirjoittajana pidän tästä uudistuksesta, Alanne toteaa.

Uudistus mahdollistaa myös sen, että toimitus voi kertoa kiinnostavista uutisista tilaajille tarvittaessa heti.

– Asioita ei tarvitse enää pihtailla niin tiukasti torstain lehteen. Toki se pysyy edelleen päätuotteena.

Jatkossakin osa verkkojutuista on avoimesti luettavina.

Ristiinalaisen paperilehden tilaajille verkkosivujen näköislehti kuuluu samaan tilaukseen. Digitilauksen tunnukset voi aktivoida verkkosivuilla. Verkkosivujen ”vain tilaajille” -artikkelit toimivat samoilla tunnuksilla. Ristiinalaista on mahdollista tilata ainoastaan digitilauksena.

 

Jos olet jo Ristiinalaisen paperilehden tilaaja, voit tehdä tunnukset verkkolehteen täällä. Täytä kaikki kentät ja ruksita vaihtoehto ”olen paperilehden tilaaja”. 

Tilaa Ristiinalainen! Tee tilaus verkkolehdestä täällä ja paperilehdestä täällä!