Perheet pääsevät uimaan Rantakeitaaseen tai luistelemaan omalle vuorolle jäähalliin – vuorojen varaaminen alkaa lauantaina


Kaupungin liikuntapalvelut aloittaa perhevuorot Viihdeuimala Rantakeitaassa sekä jäähallissa.

 

Rantakeitaan vuorolle voi mennä maksimissaan kuusi samasta taloudesta. Kuvituskuva.

 

Viihdeuimala Rantakeitaassa perhevuoroja kokeillaan 12.–23. huhtikuuta. Perhevuoro on tarkoitettu samassa taloudessa asuville, eli uimaan voi tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa. Maksimiosallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu kuuteen samassa taloudessa asuvaan henkilöön. Koko perhekunta käyttää yhteisiä puku- ja pesutiloja.

 

Uintiaikoja on varattavissa arki-iltaisin kello 16–18 sekä satunnaisesti aamuisin ja iltapäivisin. Koska uintiaikoja on rajallisesti, voi yksi perhekunta varata vain yhden uintiajan, jotta mahdollisuus uimiseen tarjotaan mahdollisimman monelle.

Aikaa uimahallissa on käytettävissä 1,5 tuntia, josta uima-aikaa on 45 minuuttia. Saunat eivät ole käytössä. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi, kaupunki suosittelee maskin käyttöä halliin tullessa ja sieltä poistuttaessa.

Vuorojen varaaminen alkaa lauantaina 10.4. kello 12 osoitteessa: https://www.kuntapalvelut.fi/mikkeli/. Uintivuoron hinta on osallistujamäärästä riippumatta 30 euroa ja se maksetaan varauksen yhteydessä.

 

Jäähallivuoroja vuorataan myös samassa taloudessa asuville. Vuokraustiedustelut onnistuvat vastaavan liikuntapaikkahoitaja Veijo Oravan kautta, puh. 044 794 5080.