RiPalle makoisa vierasvoitto


RiPan valmentaja Joona Koivula oli laittanut keskiviikkoiseen käärmekeittoon oikeanlaiset mausteet. RiPa onnistui hakemaan tärkeästä keskikastin pelistä lappeenrantalaista Liryä vastaan kolme pistettä. Arkistokuva: Niko Takala

 

Ristiinan Pallo nappasi keskiviikkoiltana Lappeenrannassa maukkaan vierasvoiton. Ristiinalaiset voittivat Kolmosen ottelussa isäntäjoukkue Liryn maalein 0-2 (0-2).

Pienehköllä ryhmällä – vain kolme vaihtomiestä – matkassa ollut RiPa iski pelin molemmat maalit jo ottelun alkupuolella. Maalinteon aloitti yhdeksännellä minuutilla Samir Ataei. Toinenkin maali nähtiin jo ennen puolen tunnin täyttymistä, kun Ahmed Hassane teki ristiinalaisten 0-2 maalin 29. peliminuutilla. Liry ei onnistunut maalinteossa, joten pisteet matkasivat Etelä-Karjalasta eteläiseen Savoon.

Seuraavan ottelunsa RiPa pelaa ensi viikon perjantaina 6.8. Tuolloin Ristiinan nurmella vastaan tulee hyviä otteita alkukaudesta esittänyt sarjanousija RPS Lions. Ruokolahtelaiset ovat sarjassa seitsemän pelatun ottelun jälkeen 14 pisteellä neljäntenä, yhden sijan 12 pistettä kerännyttä RiPaa edellä.

 

Niko Takala