Onnea uusille ylioppilaille! Syksyn ylioppilaat saivat tutkinnon tulokset


Tänä syksynä ylioppilaaksi valmistuu Suomessa noin 4200 henkilöä. Ylioppilastutkintolautakunta tiedottaa, että uusista ylioppilaista noin 200 on suorittanut tutkintonsa pakolliset kokeet jo aiemmin, mutta saanut opintonsa valmiiksi vasta syksyn 2021 aikana.

Mäntyharjun lukiosta valmistuu syksyllä yksi ylioppilas. Hän on ristiinalainen Nooa Veijalainen. Mikkelin lukiosta valmistuu 22 ylioppilasta. Koulun tietojen mukaan joukossa ei ole ristiinalaisnuoria.

Ylioppilaita voi valmistua syksyn aikana vielä lisää, kun he saavat puuttuvat opintonsa suoritettua.

 

Mikkelin lukion ylioppilaat

Gerlander Ida, Haimilahti Akseli, Hynninen Panu, Kautonen Olli, Kemppinen Viljami, Koivisto Ida, Lahikainen Elli, Laine Niklas, Lampinen Johanna, Laurikainen Juho, Laurikainen Venla, Luoma Lauri, Mar Tia, Muhonen Sami, Möller Akseli, Nylén Topias, Orelma Konsta, Peltonen Aaro, Rantalainen Atte, Ratamäki Henna, Ruohonen Iiro, Viitikko Vilma