Kukka tuo joulun ikäihmiselle – hyväntekeväisyyskampanja on taas käynnissä Ristiinassa


Ristiinan ja Suomenniemen ikäihmisiä voi taas ilahduttaa. 

 

Pirjo Ollikainen ja Minna Kurvinen pakkasivat kukkia viime vuonna.

 

Kukka ikäihmiselle -kampanja järjestetään taas joulun alla. Kuka tahansa voi käydä maksamassa haluamallaan summalla kukan Ristiinan kukkakaupassa 11. joulukuuta saakka. Kaupalle voi viedä myös joulukortin tai useamman tervehdyksineen.

Kukat viedään Essoten kotiin annettavien palveluiden asiakkaille ennen joulua. Ensisijalla ovat yksin joulua viettävät henkilöt. Tämän jälkeen kukkia viedään myös muille, niin paljon kuin niitä riittää.

Viime vuonna ikäihmisiä ilahdutti 63 joulukukkaa. Jokaisessa kukassa oli myös kortti toivottamassa hyvää joulua. Kampanjan toteuttavat Ristiinan kukka, Ristiinalainen ja Essote.