Joulu tuli jo Suomenniemen kouluun – aluejohtokunta lahjoitti koululaisille liikuntavälineitä


Opettajat Susanna Kiljunen ja Jenita Kinnunen ottivat lahjoituksen vastaan Susanna Rusakolta.

 

Lukijalta

Suomenniemen alakoululaisten joulupukinkirje meni Korvatunturille ja sieltä tontut välittivät sen edelleen aluejohtokunnan tiedoksi. Toiveissa oli muun muassa mäenlaskuvälineitä, lumilapioita ja sisäpeleihin mailoja ja palloja. Jouluaattoon asti ei maltettu odottaa vaan veimme lasten yllätykseksi joulupaketit jo ennen joululoman alkua. Koululaiset ja opettajat, Susanna Kiljunen ja Jenita Kinnunen, ottivat ilolla vastaan uusia välineitä. Jenita kertoi, että lapset olivat innoissaan erityisesti esteistä, tennismailoista, jumppapalloista ja mäenlaskuvälineistä.

– Oli mukava yllätys, kun saatiin kaikenlaista; lumikolia, lasketteluvälineitä, palloja ja oli siellä sisätikapuutkin, kaikkia en edes muista, kun oli niin paljon uusia juttuja, kertoi Oona Uusitalo koulun jälkeen äidilleen Henna Hujalalle.

Henna oli myös iloisesti yllättynyt, että koululaisia huomioidaan ja monia toiveita oli voitu toteuttaa. Hän totesi, että Suomenniemen koulussa pienet ja isot leikkivät yhdessä. Toisinaan oppilaat valitsevat parit niin, että isompi ottaa pienemmästä vastuun esimerkiksi kulkemalla yhdessä ruokailuun ja takaisin tien toisella puolella olevaan Niementähteen.

Aluejohtokunnan puolesta oli ilo olla viemässä joulutervehdystä koululle. Meillä on täällä Suomenniemellä reippaat oppilaat, pätevät opettajat, turvallinen koulu ja hyvät puitteet koulunkäyntiin. Toivotamme hyvää joulua, koulurauhaa ja oppimisen iloa vuodelle 2022!

 

Suomenniemen aluejohtokunnan puolesta

Susanna Rusakko ja Minna Kiesilä