Syksyn bingomestaruus jaettiin – LC Ristiina toivottaa rauhallista joulua


Lukijalta

 

Hannu Kortelainen ja Heidi Väisänen olivat syksyn bingomestarit.

 

Koronapandemian varjostamana pelattiin LC-Ristiinan syysbingo-21 neljänä sunnuntaina. Kahvila Ravintola Saimaan salissa ratkottiin mestaruus ja samalla koottiin varoja hyväntekeväisyyteen. Ristiinan bingomestaruus jaettiin kahden henkilön kesken tasapisteillä.

Heidi Väisänen ja Hannu Kortelainen saivat harteilleen voittajien kunniaviitat. Lohdutussijoitukset jaettiin Pasi Tiussalle ja Tapani Turkille. Ristiinan Lions Club kiittää kaikkia osanottajia, jotka osallistuivat näihin jännittäviin tapahtumiin.

Koronatilanteen salliessa jatketaan bingotilaisuuksia keväällä 2022.

 

Rauhallista joulua ja valoisampaa uutta vuotta 2022 ristiinalaisille,

toivottaa LC-Ristiina