Uuden Vuoden ilotulitukset peruttu


Huonontunut koronatilanne aiheutti tapahtumien perumisen viimetinkaan. Ristiinassakaan ei nähdä Uudenvuoden aaton ilotulitusta.

 

Metsälinnassa ei nähdä tänäkään vuonna ilotulitusta. Tiukentuneet koronarajoitukset pakottivat perumaan tapahtuman. Arkistokuva vuodelta 2015.

 

Ristiinassa ei nähdä yleistä Uudenvuoden ilotulitusta tänäkään vuonna. Nopeasti heikentynyt koronatilanne sai aluehallintoviraston tiukentamaan rajoituksia, ja kaikki sisä- tai ulkotiloissa järjestettävät yleisötapahtumat ja yleiset kokoukset ovat tällä hetkellä pannassa Etelä-Savonkin alueella. Niinpä Mikkelin kaupunki perui omat ilotulitustapahtumansa, jonka myötä myös Ristiinan aluejohtokunnan ja Ristiinan Urheilijoiden yhteistyössä järjestämä Uudenvuoden tapahtuma Metsälinnassa on jouduttu perumaan. Ilotulitus jouduttiin perumaan myös vuosi sitten koronan vuoksi.

Avi sekä kaupunki asettivat eilen torstaina myös liudan muita rajoituksia ja määräyksiä, joiden myötä esimerkiksi liikuntapaikkojen käyttöä on rajattu. Muun muassa Mikkelin uimahallit ovat suljettuina. Liikuntasalien käyttöä rajoitetaan niin ikään, ainakin aikuisten harrastustoiminta ryhmäliikunnan osalta on kiellettyjen listalla.

Ristiinalainen seuraa tilannetta ja uutisoi rajoituksista tarkemmin viimeistään maanantaina 3.1.

 

Niko Takala