Ristiinan Alkon ilme freesataan – remontti sulkee ovet noin kahdeksi viikoksi


Tila pienenee ja myymälään käynti helpottuu. 

 

Alkon palvelujohtaja pitää vielä jännitystä yllä siitä, miten tilaa muutetaan. Alko sulkeutuu 29.1. kello 16 ja avautuu taas 15. helmikuuta.

 

Ristiinan Alko remontoidaan helmikuun alussa. Uudistuksen vuoksi myymälä on kiinni noin kaksi viikkoa. Myymälä on avoinna vielä lauantaina 29. tammikuuta, jolloin se sulkeutuu jo kello 16. Tämän jälkeen uudistettu myymälä aukeaa tiistaina 15. helmikuuta.

Palvelujohtaja Mika Kauppinen kertoo, että uudistus on osa Alkon konseptipäivitystä, jota on toteutettu viime vuosien aikana.

– Nyt on aika freesata Ristiinan myymälän ilme konseptin mukaiseen muotoon. Joka vuosi mietimme myymälöiden remonttitarpeet ja nyt on Ristiinan aika, Kauppinen sanoo.

Uudistuksella Alko haluaa selkeyttää ja raikastaa myymälän ilmettä. Myymälän tila pienenee hieman mutta valikoimassa olevien tuotteiden määrä pysyy suunnilleen samana.

– Uudistuksia mietitään aina siitä näkökulmasta, että millainen myymälä on hyvä ja toimiva asiakkaille mutta myymälän pitää olla myös henkilökunnalle hyvä ja hallittava. Vaikka Ristiinan myymälä napakoituu aavistuksen niin sen toiminnallisuus paranee. Valikoiman osalta otamme mielellämme palautetta ja toiveita asiakkailta vastaan, Kauppinen toteaa.

Kauppinen pitää vielä jännitystä yllä siitä, miten myymälän tilaa muutetaan.

– Mitään radikaalia muutosta ei ole luvassa mutta myymälään käynti helpottuu. Se nähdään sitten helmikuussa.

Tuttu henkilökunta palvelee Ristiinassa jatkossakin. Kauppinen toteaa, että Alkolle Ristiinan myymälä on tärkeä osa paikallista myymälöiden verkostoa.

– Ristiinan myymälä on siitä erityinen, että kesän aikana asiakkaiden määrä kasvaa voimakkaasti, hän toteaa.

Elina Alanne