Vielä ehdit lahjoittaa kukalla iloa! Kukka ikäihmiselle kampanja päättyy pian


Kukkakampanja jatkuu 14.12. saakka. 

 

Kukkakampanja toteutetaan tänä vuonna Neiti Neilikan kanssa. Kuva: Pixabay

 

Jo vuosia Ristiinassa ja Suomenniemellä toteutettu joulukukkakampanja käynnistyy taas. Tänä vuonna ikäihmisille lahjoitettavien kukkien ostopaikka on kukkakauppa Neiti Neilikka Mikkelissä. Neiti Neilikka on tehnyt samanlaista kukkakampanjaan myös jo vuosia yhdessä Essoten Mikkelin alueiden kanssa.

Essoten kotihoidon työntekijät jakavat kukat ikäihmisille Ristiinan ja Suomenniemen alueilla. Etusijalla ovat yksin joulua viettävät henkilöt, mutta kukkia jaetaan myös muille niin paljon kuin niitä riittää. Myös palvelukeskus Vaarinsaari kukitetaan, jos kukkamäärä on siihen riittävä.

Kukan voi ostaa joko Neiti Neilikassa, Porrassalmenkatu 22, tai verkkokaupassa. Joulukukan voi valita kolmesta eri hintaisesta vaihtoehdosta: ritarinkukka, tulilatva tai joulupuu. Sekä liikkeessä että nettikaupassa voi kirjoittaa mukaan myös halutessaan tervehdyksen. Liikkeessä voi valita lahjoittaako kukan Mikkeliin, Ristiinaan vai Suomenniemelle.

Nettikaupassa valitaan ensin jokin ”Lahjoita joulukukka yksinäiselle” -tuotteista, jonka jälkeen pääsee valitsemaan paikkakunnan. Myös nettikaupassa vaihtoehtoina ovat Mikkeli, Ristiina tai Suomenniemi.

Kampanja jatkuu 14.12. saakka. Tämän jälkeen kukat pakataan ja toimitetaan saajilleen. Kukkakampanjan toteuttavat yhdessä Ristiinalainen, Neiti Neilikka ja Essote. Viime vuonna Ristiinan ja Suomenniemen alueille lahjoitettiin yli 100 kukkaa.

Elina Alanne