Ristiinalaisesta tuttu mökki nähdään televisiossa – Suomen kaunein kesämökki ratkeaa heinäkuussa


Kolumnisti Veera Kinnusen mökki nähdään Suomen kaunein koti -ohjelman Kesämökit-kaudella.

 

Ristiinalaismökki nähdään Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman viidennessä jaksossa.

 

Veera Kinnunen kertoo kolumnissaan, että totesi jo mökkikaupoilla puolisolleen Jussille, että hän haluaa mökin olevan vielä siinä kunnossa, että se kelpaisi Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelmaan. Tänä keväänä nähtävä jakso kuvattiin viime kesänä. Kuvat: MTV

 

Suomen kaunein koti -ohjelman Kesämökit-kaudella on tänä vuonna mukana myös ristiinalaismökki. Mökin matkaa on jo aiemmin seurattu Ristiinalaisessa, koska yksi sen omistajista on Veera Kinnunen, joka kirjoittaa kolumneja lehteen. Kinnusen vapaa-ajan asunto ja matka mökkiläiseksi ovat siis tulleet lukijoille jo tutuiksi. Kinnunen kertoo ohjelmaan osallistumisesta myös 23. maaliskuuta Ristiinalaisessa julkaistussa kolumnissaan.

Kinnusen mökki nähdään Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman viidennessä jaksossa. Uusi kausi alkaa torstaina 13.4. MTV3-kanavalla.

Aiemmista kausista tuttu tuomarikolmikko Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen matkaavat kolmeenkymmeneen kesäkotiin ympäri Suomea. Kymmenen mökkiä pääsee finaaliin, josta katsojat valitsevat Suomen kauneimman kesämökin 2023.

Voittaja selviää kauden päätösjaksossa, joka nähdään torstaina 6. heinäkuuta. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joka alkaa, kun kaikki mökit on esitelty. Voittaja saa palkinnoksi 10 000 euroa uusien sisustusunelmien toteuttamiseen.