Onnea ylioppilaille!


 

Tiedot tänä keväänä valmistuvista ylioppilaista tulivat tiistaina 16.5. Ylioppilasjuhlia vietetään lauantaina 3. kesäkuuta.

 

Mäntyharjun lukiosta valmistuvat:

Ahola Irene, Björkman Anna, Forsell Akusti, Haajanen Maria, Halinen Anni, Honkanen Linda, Hämäläinen Suvi, Hänninen Iira, Juurinen Helmi, Jylkkä Leevi, Kapanen Minttu, Karhula Outi, Kauppi Aino, Kauppinen Atte, Konga Riina, Kunttu Sonja, Kähkönen Vilma, Laasanen Mikael, Lehtinen Janna, Maczulskij Oona, Palo Topi, Parviainen Iira, Piira Henna, Piispanen Pete, Puhakka Manu, Puurtinen Veeti, Salo Vera, Savikurki Ronja, Savolainen Sanni, Taipale Jaakko, Torniainen Kaisu ja Vesalainen Jaakko.

 

Mikkelin lukiosta saadun tiedon perusteella lukiosta valmistuvat Ristiinasta ainakin Enja Hämäläinen, Riija Kurvinen ja Wilma Taavitsainen.

 

Kaikki Mikkelin lukiosta valmistuvat:

Abbasova Narmin, Asikainen Amanda, Attenberg Leevi, Auru Elias

Bergmann Elina, Bovellan Max, Böhm Liinu-Stina, Böök Eetu

Dufva Vili

Falkenbach Erica

Gadding Otto

Haimilahti Minja, Hangasmaa Rasmus, Hasa Nea, Hasanen Salla, Hautamäki Aino, Hautamäki Oona, Haverinen Onni, Heinonen Vertti, Helanneva Aino, Helenius Milo, Helin Juulia, Hentinen Aaro, Hirn Iina, Hokkanen Antto, Hone Aili, Honkavuo Arttu, Hurskainen Vilma, Hytönen Tomi, Häkli Eero, Hämäläinen Alisa, Hämäläinen Enja, Hämäläinen Onni, Hänninen Eveliina (kaksoistutkinto), Hänninen Markus, Hänninen Salla, Härkönen Julia

Ihalainen Nelli, Ikonen Joona, Ikonen Juho

Jankko Aurora

Kaasalainen Verneri, Kantelinen Niklas, Karhunen Tuomas, Karjalainen Emmi, Karppinen Samuel, Karttunen Matilda, Kaukonen Sakari, Kaukoranta Eveliina, Kemppi Jirko, Kilkki Julius, Kivikoski Inka, Kontinen Aleksi, Korhonen Ella, Korhonen Ursula, Korkka Henna, Kortelainen Onni, Korvenpää Olli, Kotro Rebeka, Kujala Roni, Kuolimo Anna (kaksoistutkinto), Kuoppamaa Santtu, Kurvinen Riija, Kutvonen Eemil, Kämäräinen Aapo

Laanterä Henri, Lahdensalo Anni, Laiho Ville, Laine Marleena, Lauanne Miska, Leppänen Kalle, Liimatainen Katariina, Lindqvist Nora, Luukkonen Jenna

Markevitsch Katri, Marttinen Laura, Marttinen Noora, Matikainen Tuukka, Matilainen Aleksi, Metso Lauri, Miinalainen Tatu (kaksoistutkinto), Montonen Noora, Mäkelä Paavo, Mäkinen Roosamaria, Mäkipää Senni, Möller Santeri

Nae Anniina, Nevanoja Kerttu, Noponen Veeti, Nurhonen Joonatan

Outinen Viivi

Paajanen Millamari, Pajunen Noora, Pantzar Kasperi, Pappila Jenna, Parkkinen Jenni, Parkkinen Veera, Parkkonen Ronja, Parkkonen Sofia, Partanen Jonna, Partanen Juuso, Partanen Senni, Parviainen Linda, Piekäinen Marika, Puhto Onni, Pulkkinen Aapo, Pulkkinen Pinja, Pursiainen Nelli, Puttonen Ira, Pylkkänen Elina, Pylvänen Viola, Pöyry Antti, Pöyry Juuso, Raatikainen Lauri, Rahikainen Janna, Randelin Aapo, Rantalainen Johanna, Rantula Vilma, Rappu Vilma, Rasa Aku-Pekka, Redsven Markus, Reponen Luukas, Ripatti Sanni, Rissanen Valtteri, Romo Saara, Routaharju Rasmus, Runonen Lotta, Ruponen Aino, Räisänen Emmi

Saastamoinen Jutta, Saggese Jania, Satomaa Severi, Saukkonen Emmi, Saukkonen Tytti, Seppänen Kiia, Seppänen Miisa, Seppänen Riikka, Sinkkonen Venla, Sipponen Vertti, Sivonen Mikko, Sjögrén Veeti, Syrjäläinen Venla

Taavitsainen Wilma, Takkinen Aada, Tanttu Mila, Terho Eveliina, Teräsranta Veikko, Tirronen Sanni, Tiusanen Saara, Toivanen Eemeli, Tompuri Tuulia, Tontti Tuomas, Tulla Samu, Turunen Emma, Turunen Oskari, Turunen Siiri, Turunen Tyyne

Ulmanen Ida, Unhola Lilja

Valjakka Eelis, Valjakka Oona, Valjakka Venla, Valkonen Iiro, Valkonen Vili, Vanhanen Janina, Varis Vili, Varjo Pinja, Vasara Annika, Vehviläinen Neea, Venäläinen Toivo, Viskari Oona, Volanen Akseli, Voutila Venla, Vuonos Miika, Väisänen Akseli, Väisänen Helmi

Zengil Snork