Testamenttivaroilla vielä kolme konserttia – PaJaLa viihdyttää ikäihmisiä ja heidän ystäviään


PaJaLa-yhtye eli Pauliina Hintsanen, Lauri Ronimus ja Jarno Hopponen esiintyivät viime syksynä Pien-Toijolan kekrijuhlassa. Heitä voi kuulla lähiaikoina kolmessa konsertissa Ristiinassa.

 

PaJaLa-yhtyeen kiertue Ristiinassa on puolivälissä, eli jäljellä on vielä kolme konserttia. Konsertit ovat osa Mikkelin kaupungille testamentatuilla varoilla toteutettavaa ikäihmisten virkistystoimintaa. Raha piti käyttää ristiinalaisten eläkeikäisten ihmisten hyväksi.

Maksuttomiin konsertteihin ovat tervetulleita kaikki ikäihmiset ja heidän ystävänsä, eli ikärajoja ei kysellä. PaJaLa-yhtye esittää kansansävelmiä sekä kotimaista musiikkia. Siinä soittavat Pauliina Hintsanen, Jarno Hopponen ja Lauri Ronimus.

Konsertti kuullaan Nallikallion metsästysmajalla lauantaina 20. toukokuuta kello 15. Kahvit alkavat jo kello 14. Nallikallio sijaitsee Someenjärvellä osoitteessa Koirasalmentie 77 B. Seuraava konsertti on perjantaina 26.5. Himalansaaren seurantalolla kello 19. Kahvit alkavat 18.30.

Viimeisessä konsertissa yhtyettä pääsee kuulemaan Ristiinan taajamassa, kun se esiintyy koulukeskuksella Setälä-salissa sunnuntaina 28. toukokuuta kello 14.

Testamenttivaroilla toteutettiin keväällä neljän virkistysmatkan kokonaisuus ikäihmisille. Tuolloin pääsi muun muassa teatteriin ja jääkiekko-otteluun. Suunnitelman varojen käytöstä laativat ristiinalaiset eläkeläisjärjestöt ja aluejohtokunta. Konserttikiertue on vieraillut jo Lännentuvalla, Hangastenmaalla ja Vitsiälässä.

Elina Alanne