Vesikatko Ristiinan pohjoisosissa torstaina


Vedenjakeluun aiheutuu katkos Ristiinan pohjoisosissa torstaina 9.11. kello 8–16 runkovesijohdon korjaustyön ajaksi, kertoo Mikkelin Vesilaitos tiedotteessaan.

Torstaina Ristiinan pohjoisosissa, Pietarintien pohjoispuolella, on vesikatko runkovesijohdon korjaustyön vuoksi. Vesilaitos muistuttaa, että vesihanojen tulee olla kiinni kyseenomaisena aikana. Kuva: Niko Takala

 

Vesikatkoalue sijaitsee Ristiinan pohjoisosassa, Pietarintiestä ylöspäin. Vesikatkoalueeseen kuuluu myös Löytö-Vitsiälän vesiosuuskunta. Alueen asiakkaille on Vesilaitoksen mukaan jaettu asiasta tiedotteet jo aiemmin ja Löytö-Vitsiälän vesiosuuskunnan johtoa on tiedotettu asiasta. Vesikatkon piiriin kuuluu noin sata vesilaitoksen asiakasta sekä vesiosuuskunnan asiakkaat.

Vesilaitos pyytää alueen asukkaita varaamaan talousvettä, koska venttiilien sulkemisesta johtuen veden virtaussuunnat vaihtelevat ja veden laatuun voi aiheutua muutoksia. Vedenlaatu kannattaa tarkistaa katkoksen jälkeen varsinkin ennen pyykinpesua. Veden juoksutus auttaa värivaihtelujen ja ilman poistamisessa.

Vesilaitokselta kerrotaan, että katkos saattaa olla ilmoitettua lyhyempi tai pidempi.