Lakko vaikuttaa Ristiinalaisen jakeluun – myös muita vaikutuksia Ristiinassa


Torstaina 1. helmikuuta ilmestyvä paperinen lehti on todennäköisesti useilla lukijoilla vasta seuraavalla viikolla.

 

Loppuviikosta 1.–2. helmikuuta järjestettävä poliittinen lakko vaikuttaa myös Ristiinalaisen jakeluun. Lehtiä ei monilla paikkakunnilla jaeta torstaina eikä perjantaina. Paperinen lehti on siis useilla tilaajilla vasta alkuviikosta. Ristiinalaisen näköislehti on tilanteen vuoksi kaikkien luettavissa heti torstaiaamuna.

Laaja lakko näkyy Ristiinassa myös muuten. Koulun lounaalla tarjoillaan torstaina leipää, leikkeleitä, hedelmää ja juomia sekä päiväkodilla lisäksi hiutalepuuroa. Koulu on antanut oppilaille luvan ottaa mukaan myös itse pieniä eväitä. Kaupungin kiinteistöissä jää siivoukset osin tekemättä puolen päivän osalta.

Lakko vaikuttaa myös linja-autoliikenteeseen perjantaina. Ristiinan suunnan liikennöintiin vaikutuksia ei pitäisi olla. Mikkelin paikallisliikenteessä on peruttu useita vuoroja. Lisätiedot löytyvät kaupungin nettisivuilta.

S-market Ristiina on torstaina avoinna supistetusti kello 9–18.