”Pettymys on valtava” – Salibandymiesten ja lentistyttöjen kaudet päättyivät


Sekä salibandyliitto että lentopalloliitto lopettivat alempien sarjojen ja junioreiden kilpailutoiminnan tämän kauden osalta koronan leviämisen estämiseksi.

Ristiinan Urheilijoiden miesten salibandyjoukkue odottaa nyt tietoa jatkokarsinnoista. Arkistokuva.

 

Ristiinan Urheilijoiden miesten salibandyjoukkue oli lohkossaan toisena, kun sarja päättyi. Miesten piti pelata lauantaina 14. maaliskuuta Mikkelissä seuraavat kaksi peliä. Joukkue pelaa viitosdivaria Kaakkois-Suomen lohkossa.

– Intoa olisi ollut vielä pelata ja olimme saaneet lauantaille hyvin pelaajia mukaan. Mutta ei tälle voi minkään, Jarmo Olkkonen Ristiinan Urheilijoista kertoo.

Joukkue odottaa nyt liitolta tietoa siitä, miten jatkokarsinnat järjestetään. Sarjassa toisena oleva karsii paikasta 4. divariin.

– Karsintojen ajankohta on huhtikuun puolivälissä mutta en usko, että niitä siinä järjestetään. Ei auta kuin odotella lisätietoa, Olkkonen sanoo.

 

Myös ristiinalaisten lentopallotyttöjen kausi päättyi. Tytöt pelaavat Blues Volleyn sekä Passareiden joukkueissa E- ja D-sarjoja.

– Pettymys on tytöille valtava, varsinkin kun on pärjätty hyvin ja kyllähän sieltä olisi mitaleita tänä keväänä napsittu, joukkueen valmentaja Tanja Roponen kertoo.

Harjoitusten jatkamisesta lentopalloseurat saavat päättää itse. Mikkelin Passarit on keskeyttänyt harjoitukset.

Ristiinan pieni porukka jatkaa vielä harjoituksia omilla vuoroillaan Ristiinassa.

– Tytöt käyvät samaa koulua. Niin kauan kun koulunkäynti jatkuu normaalisti, en näe estettä, emmekö voi harjoitella täällä Ristiinassa. Harjoituksiin tullaan toki vain terveenä ja kädet pestään saippualla ennen harjoituksia sekä harjoitusten jälkeen, Roponen sanoo.

Ristiinan Pallo on keskeyttänyt harjoituksensa Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti ainakin maaliskuun loppuun asti. Myös Brahen Voimistelijat ovat keskeyttäneet harjoituksensa.

 

Ristiinalainen kertoi eilen, että koronan leviämisen estämiseksi peruttiin myös partioleiri ja partion viikkotoiminta. Lue juttu tästä.

Elina Alanne