Entinen nuorisotalo ja kirjasto ovat myynnissä – kaupunki kauppaa molempia huutokaupassa


Kiinteistöistä voi tarjota huhtikuun loppupuolelle saakka. 

Kirjasto muuttaa kesällä Brahentieltä koulukeskukselle.

 

Mikkelin kaupunki myy huutokauppasivustolla Ristiinan entisen nuorisotalon kiinteistöä sekä kirjaston kiinteistöä. Molemmat sijaitsevat Brahentien varrella.

Kohteet ovat myynnissä huutokaupat.com-sivustolla, jota kaupunki on aiemminkin käyttänyt kiinteistöjensä myyntiin. Kirjaston huutokauppa päättyy 22. huhtikuuta ja nuorisotalon 27. huhtikuuta. Torstaina aamupäivällä kiinteistöistä oli tarjottu 100 euroa kummastakin.

Molemmat rakennukset myydään osittain vuokrattuina. Nuorisotalon kauppaan kuuluu myös tontilla sijaitsevat varastorakennukset.

Maaliskuussa kaupunki möi huutokaupassa Pellosniemen entisen koulun. Palvelujohtaja Linda Asikaisen viranhaltijapäätöksestä selviää, että kiinteistö myydään Kari Nykäselle. Asikainen kertoi aiemmin Ristiinalaiselle, että myös Ristiinan entinen kunnantalo tulee pian myyntiin huutokauppaan.

Elina Alanne