Länsi-Savo: Ravintola Martan ja kotileipomo Saveniuksen toiminta konkurssiin


Ravintola Martan Facebook-sivulla ja ovessa ravintolan kerrotaan olevan kiinni syyskuun.

 

Ravintola Martan ja kotileipomo Saveniuksen taustayhtiö MH-Yhtiöt Oy on asetettu kaksi viikkoa sitten konkurssiin Etelä-Savon käräjäoikeudessa, kertoo Länsi-Savo verkkouutisessaan. Konkurssihakemus on tullut vireille verohallinnon toimesta toukokuussa.
Länsi-Savo kertoo, että konkurssipäätöksestä selviää, että toukokuun puolessa välissä ravintolayhtiö oli verohallinnolle velkaa hieman yli 115 000 euroa. MH-Yhtiöt ilmoitti vastineessaan olevansa maksukyvytön.

Toimintaa aiemmin pyörittänyt Savenius Oy asetettiin konkurssiin maaliskuussa 2020.

Yrittäjä Maria Muinonen kertoi Ravintola Martan Facebook-sivuilla 28. elokuuta, että Martta pysyy suljettuna syyskuun. Ristiinalainen on yrittänyt tavoittaa Muinosta, mutta ei ole saanut häneltä kommentteja yrityksen asioista. Kesäkuussa yritys aloitti toiminnan Hotelli Heimarin ravintolapuolella mutta ravintola sulkeutui heinäkuussa.

Elina Alanne