RiPa avasi kauden tasapelillä


Ristiinan Pallo nappasi kauden avausmatsista värikkäiden vaiheiden jälkeen tasapelipisteen.

 

Juhani Valkonen maalasi RiPalle kauden avauksessa. Valkosen lisäksi FC LaPa/2:n maalipuiden väliin osui Antti Kajakoski kahdesti. Arkistokuva syyskuulta 2022.

 

RiPa avasti kautensa Nelosessa eilen keskiviikkona Lappeenrannassa. Tuliaisina kotiin oli yksi piste, kun ristiinalaiset väänsivät tasapelin FC LaPa/2:n kanssa. Kotijoukkue oli jo lähellä voittoa, kunnes lisäajalla illan toisen maalinsa tehnyt RiPan Antti Kajakoski tasoitti pelin lukemiin 3-3 (3-2).

Pelissä FC LaPa /2 meni 2-0 johtoon ottelun alkupuolella tulleilla osumilla. RiPa kiri tasoihin Juhani Valkosen ja Kajakosken maaleilla, mutta lappeenrantalaiset osuivat vielä ennen taukovihellystä kerran, joten taukotulos oli 3-2 isännille.

Toista puoliaikaa tahkottiin maalitta aina lisäajalle saakka, kunnes Kajakoski napautti RiPa:n tasoihin ajassa 90+1.

RiPa pelaa tällä kaudella Nelosta Mikkelin Pallo-Kissojen alaisuudessa. Yhteistyö seurojen kesken mahdollistaa pelaajien vapaamman liikkumisen niiden joukkueiden välillä. MiPK:n edustusjoukkue pelaa sarjaporrasta ylempänä Kolmosessa.

Voit lukea lisää RiPan tunnelmista kauden alla TÄÄLTÄ.

 

Niko Takala